HEIMEBAKA BRØD

Lavkarbobrød som smaker skikkelig godt. Det har lang steketid, men null heving. Bare bland ingrediensene og tøm røren i en brødform. Jeg har sluttet og spise brød fordi jeg blir dårlig av det. Men jeg elsker brødmat, så nå har jeg funnet min redning. Prøv ut, dette anbefales!

Oppskrift:

2 dl seterrømme
7 egg
½ ss salt
100 g kruska kli
100 g linfrø
200 g solsikkefrø

Bland rømme og egg godt sammen. Tilsett alt det tørre. Hell blandingen i en bakepapirkledd form. Stekes i ca. 2 timer på 190 grader på nederste rille. Mitt brød var ferdig etter 1 time 45 minutter så skjekk tiden.

Oppskriften har jeg funnet her:  http://sunnfamilie.wordpress.com

Advertisements

One thought on “HEIMEBAKA BRØD

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s